Personligen tycker jag varken det är så viktigt eller intressant att skriva om mig, korsas våra vägar så får vi talas vid. Så kan du göra din egna bedömning.  Vad som är mest intressant är ifall du på något sätt berörs och påverkas av mina alster, att de tilltalar dig så du skulle kunna tänka dig hänga upp något av mina alster på din vägg.

 

                                                                                  Det som en konstnär kan ge dig, finns i hans arbete.

 

Men jag kan kort berätta om mitt arbete med bilder. När jag fotograferar med det perfekta förhållandet mellan bländaren, slutaren och ljuset, kan jag skapa bra kvalitetsmässiga bilder. De kan ha en bra visuell kommunikations funktion i många olika sammanhang. Vilket ger mig glädje.

 

Men när jag börjar att frångå dessa grundläggande fotografiska regler, öppnar sig en helt ny värld för mig.  Jag börjar se motiven från helt olika vinkar och då är det som det uppenbarar sig helt nya motiv i motiven. Det är då det kreativa skapande börjar för mig där jag använder motiven och formar om dem till nya motiv.

 

När jag sedan sitter och arbetar med bilderna och börjar skapandet så är det som att mitt inre öppnar sig och jag ser motiven inom mig och då börjar det riktigt intressanta bildskapande och rum och tid försvinner för mig.

 

                                                                                        Det försöker jag få fram i mina konstverk.

 

Jag är medlem i

Art @ Work Gruop

Vilket är en grupp av konstnärer som samarbetar med att hjälpa företag att få ut fördelarna av konstens effekter på människor. Och anpassa konsten för att skapa bättre arbetsmiljö. Vilket även resulterar i de samtidigt få sitt företag och lokaler inrett med unikt  samtidskonst.

 

 

 

 

Jag har har även blivit utvald till Art Photo index.

Så här skriver de själva om sig:

 

Konstnärerna som ingår i Art Photo Index har valts ut som resultat av deras resultat inom området konst eller dokumentärfotografi. Många av de  har publicerats av stora fotobokförlag eller seriösa konstfotografimagasiner. Vissa har fått utmärkelser som ges av konst- och dokumentärfotografiska organisationer. Andra är representerade av stora konstfotogallerier.

 

 

 

 

Jag har även några alster här.

Om Saatchi Art

 

Saatchi Art är världens ledande konstgalleri på nätet, som förenar människor med konst och konstnärer som de älskar.

Saatchi Art, baserat i Los Angeles, omdefinierar erfarenheten av att köpa och sälja konst genom att göra det enkelt, bekvämt och välkomnande för både samlare och artister.

 

© Heini Peters